Sa oled siin

Lehtkapsa krõpsud

Koostisosad:

  • 1 suur punt lehtkapsa lehti
  • 1,5 spl kookosõli (kui on tahke, siis vähesel kuumusel üles soojendada) või mahe oliiviõli
  • 150 g indiapähkleid
  • 50 g seesamiseemneid
  • 4 spl maitsepärmi
  • 1 küüslaugu küüs
  • Poole sidruni mahl
  • Himaalaj soola
  • Veidi vett

VALMISTAMINE

1
Pane ahi sooja (150 kraadi peale)
2
Pese ja puhasta kapsalehed ja lõika suupärasteks tükkideks (paksemad varrerootsud jäta välja). Kuivata tükid rätiku või paberiga.
3
Valmista kaste- pane indiapähklid, küüslaugu küüs, sidruni mahl, soola ja pipart maitse järgi, seesamiseemned ja maitsepärm köögikombaini või blenderisse ja surista kuni saad kreemja massi.
4
Sega kuiv kapsas ja kaste omavahel ja lase 5 minutit seista.
5
Aseta kapsalehed ahjuplaadile- 1 kiht kapsast 1 plaadil korraga ahjus. Küpseta 10-12 minutit või kuni lehed on kergelt pruunikaks tõmbunud ja käega katsudes kerged ja rabedad. Ongi valmis!